9 στους 10 ανθρώπους αδυνατούν να απαντήσουν σε αυτή την απλή ερώτηση. Εσύ μπορείς;

July 9, 2020


Το Playbuzz έφτιαξε μία πολύ δύσκολη σπαζοκεφαλιά όπου οι χρήστες καλούνται να αναγνωρίσουν την σχέση ανάμεσα σε μία γυναίκα που την λένε Τερέζα και τον άνθρωπο που θέτει την ερώτηση.Γράφει: “Εάν η κό…


Loading...


Το Playbuzz έφτιαξε μία πολύ δύσκολη σπαζοκεφαλιά όπου οι χρήστες καλούνται να αναγνωρίσουν την σχέση ανάμεσα σε μία γυναίκα που την λένε Τερέζα και τον άνθρωπο που θέτει την ερώτηση.

Γράφει: “Εάν η κόρη της Τερέζας είναι η μητέρα της κόρης μου, τι συγγένεια έχω με την Τερέζα;”

Για να κάνουν την απάντηση λίγο πιο εύκολη, έδωσαν στους χρήστες την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 6 επιλογές. Αυτές είναι “γιαγιά”, “μητέρα”, “κόρη”, “εγγονή”, “Τερέζα” και η τελική απάντηση είναι “δεν είμαστε βέβαιοι”. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το 97% όσων προσπάθησαν απάντησαν λάθος την πρώτη φορά.

Στοιχείο: Ποιος κάνει την ερώτηση;

Ένα στοιχείο λέει στους χρήστες να σκεφτούν ποιος είναι αυτός που θέτει την ερώτηση. Όσοι είναι πολύ καλοί στους γρίφους θα βρουν την απάντηση.

Για να την καταλάβουμε καλύτερα όμως, πρέπει να μπούμε στην θέση εκείνου που ρωτάει την ερώτηση.

Η κόρη της Τερέζας είναι η μητέρα της κόρης της. Αυτό σημαίνει πως αυτή που ρωτάει είναι η κόρη της Τερέζας.

Σε μία ψηφοφορία, το 35% είπε πως αυτή που ρωτάει είναι η ίδια η Τερέζα.

Εσείς το βρήκατε;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.